У День народження Кузьми лучани співали пісні кумира

18 Серпня 2018, 13:00
Акустичний концерт 2490
Акустичний концерт

Йому могло би бути 50. Завжди усміхнений і веселий. Щирий. 17 серпня свій 50-тий день народження міг би святкувати український співак, письменник, телеведучий, продюсер, актор, лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко.

«Най буде дощ», - співав Андрій. «Най буде дощ», - сказали собі більше ста лучан і, не злякавшись серпневої зливи, прийшли на акустичний вечір до 50-річчя великого музиканта, щоб заспівати Його пісень, - йдеться на сторінці Громадського рухі «Свідомі».

«Це наша соціальна відповідальність перед Кузьмою та мільйонами Його фанатів, крім того у світі єдиний пам’ятник Кузьмі – і він у «Сіті Парку». Ці причини і породили ідею, її швидко підхопили відвідувачі та фейсбук-юзери, адже людей, які поважають Кузьму і захоплюються ним, як і ми, дуже багато. Тим паче Луцьк потребував такого формату. Формату, коли все просто, і таке враження, що співаємо на кухні під гітару. Так щиро і чесно», - розповідає одна з організаторів заходу Galina Padalko.

Акустичний концерт
Акустичний концерт

 

Саме майданчик біля пам’ятника Андрієві Кузьменку, який був встановлений у серпні 2016 за сприяння його друга, засновника Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрія Покровського, і мав бути «місцем щасливих людей» під час акустичного вечора.

«Немає такого дня, щоб цей пам’ятник стояв самотнім. Біля нього постійно діти, біля нього постійно старші, біля нього постійно молодь. І мені здається, це не просто так», - зауважила Христина Назар, координатор проектів Громадянського Руху «СВІДОМІ», за технічної підтримки якого, був організований захід.

Тепла і дружня атмосфера протягом вечора якнайкраще підкреслила формат заходу, який дав можливість усім охочим висловитися і заспівати пісню Кузьми. «Спи собі сама», «Мовчати», «Мама». Кожна пісня легко підхоплювалася усіма. І так душевно. Тепло.

Акустичний концерт
Акустичний концерт

 

Розпочала акустичний вечір відома волинська співачка Konakh Galina. Пісні гурту «Скрябін» виконували Diana Sky, представники луцької рокшколи, студенти СНУ, ЛНТУ та випускники медколеджу. Чудовою грою на піаніно зачаровував талановитий музикант Міхаель Галузян.

«Артисти дуже швидко зголошувались, щиро були в захопленні та самі іноді проявляли ініціативу впродовж періоду організації. Це було і з тих самих причин, що і у нас організаторів: соціальна відповідальність і повага до Кузьми. А Галина Конах взагалі дружила з Кузьмою і однією з перших підтримала мене. Дуже вдячна їм, адже вони зробили цей вечір таким. Я в захваті від них і їхнього потужного таланту», - поділилася модератор вечора Галина Падалко.

Акустичний концерт
Акустичний концерт

 

Особлива подяка звукооператорові Антонові Ємельянову, завдяки якому пісні Кузьми звучали на найвищому рівні.

«Я впевнена, що не було б такого ефекту, таких емоцій, як тут, в арці, коли ти дивишся на музиканта, чуєш його музику і паралельно на задньому фоні ти бачиш автора цих пісень», - зауважила Христина Назар, адже захід відбувався на іншій локації, ніж було сплановано. Прихистком від дощу стала арка офісного центру «Сіті Парк», з якої відкривалася чудова панорама на рекреаційну зону і пам’ятник Андрієві Кузьменку.

Приємні емоції, Його пісні і неймовірний затишок – таким запам’ятався акустичний вечір, присвячений 50-річчю Андрія Кузьменка, який своїм прикладом закликав змінювати світ на краще, піклуватися про нього, тому що ми в ньому живемо.

Акустичний концерт
Акустичний концерт

Акустичний концерт
Акустичний концерт

Акустичний концерт
Акустичний концерт

Акустичний концерт
Акустичний концерт

Акустичний концерт
Акустичний концерт

Акустичний концерт
Акустичний концерт

Акустичний концерт
Акустичний концерт

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024