Конякіна: просять облагородити автостанцію

30 Травня 2016, 15:12
2041 Джерело: www.volynpost.com

Лучани вважають, що сучасний стан автостанції №1, що на вулиці Конякіна, не сприяє туристичній привабливості міста.

Відповідне звернення зареєстрував 30 травня Олександр Шпалерчук на сайті Єдина система місцевих петицій.

Він розповідає, що перше, що бачать гості міста, які темної пори доби приїздять на автостанцію №1, це абсолютно темна ділянка вулиці Кравчука, а також «сторожові» пси Варшавського ринку та їх «бездомні колеги», що бігають туди-сюди. Ця проблема стосується жителів навколишніх будинків та, зокрема, студентів СНУ імені Лесі Українки, що проживають у гуртожитку №6.

«Неодноразово проходячи увечері вулицею Кравчука доводилось зустрічати безхатьків, що відпочивають у кущах обабіч дороги. Подібне «рандеву» серед темної вулиці може спричинити непередбачувані наслідки, а декому й нанести непоправну шкоду здоров'ю», - зазначає ініціатор звернення. 

Лучанин пише, що на МАФах, що розташовані вздовж ринку, ближче до ТЦ «Слон», встановлені ліхтарі, які іноді вмикають, однак у проміжку між комплексами магазинів, а також за ними та по іншу сторону дороги - абсолютна темрява. Не набагато світлішою є і територія самої АС, а саме зі сторони вулиці Конякіна. 

«В нашому розумінні такий стан речей не сприяє а ні туристичній привабливості міста, а ні комфорту проживання в районі. Ми вважаємо, що питання слід розглянути у міській раді та, по можливості, чим скоріше вирішити його», - йдеться у тексті петиції.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром