У Волиньраді одна з комісій проти переміщення книгарні «Освіта»

17 Серпня 2018, 16:02
Книгарня «Освіта» 2144
Книгарня «Освіта»

Одна з комісій Волинської обласної ради не хоче, аби книгарню «Освіта» у Луцьку переносили з проспекту Волі на проспект Перемоги, 14.

Про це повідомили на засіданні комісії з питань використання майна комунальної власності у п’ятницю, 17 серпня, повідомляє ВолиньUA.

Комісія включила це питання в порядок денний, адже стало відомо, що облрада розглядає питання про перенесення книгарні в інше місце – на проспект Перемоги. Така ідея обурила більшість членів комісії, адже вони вже раніше голосували за те, аби книгарня залишалася функціонувати на Волі.

За інформацією першого заступника голови Волиньради Олександра Пирожика, рішення комісії ніхто не ревізував, а його особиста позиція залишається незмінною: книгарня має залишатися там, де її звикли бачити лучани та гості міста – на проспекті Волі, 8.

В результаті профільна комісія вирішила повторно звернутися до міської влади Луцька з проханням вирішити це питання в інтересах обласної територіальної громади та комунального підприємства обласної ради.

Детально про ситуацію з книгарнею читайте у матеріалі:

Книгарня «Освіта», яку хочуть закрити, входить до десятки кращих книготоргових підприємств України

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у Twitter, Google+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024