Центральний парк: влаштують велике прибирання

05 Серпня 2015, 09:07
4811

 У луцького міського голови радилися щодо облаштування міста до відзначення 930-ї річниці Луцька та Дня Незалежності України

На нараду у залі засідань міської ради були запрошені представники комунальних підприємств, приватних фірм, шкіл, бюджетних установ та організацій міста.

Микола Романюк закликав присутніх перш за все навести лад біля своїх приміщень і на прилеглих територіях. Особливу увагу він звернув на прибирання Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Там найбільше роботи - викосити чагарники, очистити меліоративні канали, прибрати сміття.  Для зручності парк поділили на сектори, за кожним із них призначили відповідального та закріпили людей, інформує сайт Луцької міської ради.

 “Силами комунальних підприємств міста ми фізично не зможемо виконати такий об'єм робіт. Наше місто — найкраще, бо ми його любимо та шануємо, й повинні спільними зусиллями зроботи наше місто ще чистішим та охайнішим”, - зауважив міський голова Микола Романюк й закликав усіх долучитися до санітарно-екологічних днів, що відбуватимуться протягом 7-8 серпня цього року

 Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока поставив завдання з викошування трави, прибирання центральних вулиць, місць біля в'їзних знаків, парків та скверів від порослі та самосіву.

 До слова, транспорт для вивозу сміття надаватимуть ЖКП та профільні комунальні підприємтва міста.

З початку року в Луцьку відбулося 12 санітарно-екологічних днів, ліквідовано 24 стихійні сміттєзвалища, очищено від сімття 18 гектарів прибережних і водоохоронних смуг наших річок Стир, Сапалаївка, Омелянівка, Жидувка.

   “Продовжуються роботи з розчистик річки Сапалаївка. Із залученням підприємця Андрія Покровського завершується облаштування реакреаційної зони на прилеглих до будинків територій на вул. Ніла Хасевича, 4, 6 в районі “Сіті-парку”, - розповів радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока.

   На завершення радник міського голови наголосив, що роботи з прибирання міста планують завершити до 16 години 7 серпня.

   

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром