«Журналістка «Аверсу» була п’яною та некоректною», – атовці

17 Серпня 2018, 14:09
Прес-конференція атовців 9805
Прес-конференція атовців

Атовці розповіли, що разом із ними та «Гансом», який хотів себе підпалити, в психлікарню приїхали журналісти з ТРК «Аверс», одна з них, Наталія Поліщук, була в стані алкогольного сп’яніння та вела себе некоректно.

Про це стало відомо під час прес-конференції у четвер, 16 серпня.

Психологиня Олена Звєрєва зазначила, що приїхала п’яна журналістка та почала здалеку викрикувати, адже ближче її ніхто не підпускав:  «Скажіть, а ви хотіли теракт зробити, чи тільки себе завалити?».

«Я до неї підійшла і попросила чемно, аби вона припинила його провокувати, бо ми чекаємо, поки підійде черговий лікар. Ми стоїмо перед дверима приймального відділення. В нас немає нікого, аби його хтось гасив, якби він зараз зробив те, що збирався, на ваші виклики. То щоб ми робили? То вона мені на те сказала, що я їй хамлю і не маю права її ображати. «Я журналіст і взагалі…», – говорила вона», – розповіла Олена Звєрєва.

Олена Звєрєва
Олена Звєрєва

Окрім того, на прес-конференції розповіли, що в той час, коли «Ганс» переодягався в сухий одяг, Поліщук спробувала знімати й це.

«Ну вже якісь морально-етичні норми мають бути. Якщо ти вже п’єш, то сиди вже вдома. Якщо ти настільки неадекватна, то контролюй себе», – зазначила Звєрєва.

Атовці разом із психологинею закликали, аби керівництво «Аверсу» не присилали таких журналістів і не провокували атовців. Мало того, Поліщук кричала, що атовець Сергій Ліманов п’яний, що його «сушить».

«Я навіть уявити не міг, що нам доведеться тут вдома відбиватися, чинити інформаційний спротив своїм же землякам. Я вам клянуся, що вона була в алкогольному сп’янінні», – зазначив Ліманов.

Сергій Ліманов додав, що Наталія Поліщук ставила йому запитання, чому «Ганс» хотів скоїти терористичний акт, чому він хотів спалити міську раду. За його словами, вона не була компетентна в ситуації та накаляла ситуацію й далі.

Сергій Ліманов
Сергій Ліманов

Атовець Ліманов запропонував журналістці поїхати в наркодиспансер і перевірити, хто з них п’яний, та вона відмовилася. Оператор її теж стояв знімав і сміявся. Тандем оператора й журналістки був жорсткий, каже Ліманов.

«Бо ще була третя журналістка, то вона вела себе більш-менш нормально. Я дивився і не вірив своїм очам, що тут таке може бути, що тут є ще такий канал і в нього не відібрали ліцензію. І що там працюють такі неадекватні журналісти. Як вона взагалі може бути п’яною при виконанні своїх професійних обов’язків. Вона також махала своїм посвідченням, аби не чіпали її», – обурився Ліманов.

На думку присутніх атовців і психологині, їй стовідсотково було поставлене якесь завдання, аби відпрацювати гроші, зробити «треш» на території психлікарні.

«Я вважаю, що такий канал не має права існувати взагалі. Можливо, там є нормальні журналісти, то рекомендуємо звідси втікати», – додав Ліманов.

Читайте також:

Розповіли деталі, як атовець намагався вночі себе підпалити біля міськради

«Деякі поліцейські не готові до екстремальних ситуацій», – атовець Ліманов

Як почувається атовець, який хотів підпалити себе вночі

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у Twitter, Google+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
17 Серпня 2018, 20:04
Поліщучка то відома алкоголічка і психічно ненормально. Ото кого треба Звєрєвій лікувати
17 Серпня 2018, 21:58
Я дуже поважаю коллектив АВЕРС., для цього я навіть перейшов з "ВОЛІ" на "АВЕРС". Прошу керівництво "АВЕРСУ" не позоритись та позбавлятись таких працівників!
20 Серпня 2018, 00:20
Як заберуть в мене базари то піду і спалю себе перед мерією
16 Квітня 2019, 23:33
Кумедно вигляда така агресивна нетерпимість до чужої думки.<br/>Якщо чуєш те, що неприємне то &quot;«Я вважаю, що такий канал не має права існувати взагалі. Можливо, там є нормальні журналісти, то рекомендуємо звідси втікати», – додав Ліманов.&quot;<br/>Тут уже і так всім зрозуміло кому скорше треба звернутися за психологічною допомогою.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024