У «ПортCity» серед дітей розіграють три гіроборди

19 Серпня 2018, 17:40
«Фестиваль професій» 5681
«Фестиваль професій»

26 серпня у ТРЦ «Портcity» за підтримки громадської організації «Велика ідея» у рамках проекту «100 ідей для дітей» відбудеться «Фестиваль професій». 

На святі буде діяти карта фестивалю професій JOB CITY. З одного боку карти розміщені назви та місця розташування профорієнтаційних «станцій», а на іншу сторону діти будуть вклеювати спеціальні наклейки, які будуть отримувати після виконання завдань на станціях/професіях. Чим більше наклейок, тим цінніші подарунки можна отримати.

Для того щоб отримати мінімальний подарунок, потрібно зібрати 20 наклейок. Подарунки  за наклейки можна буде отримати в Kid`s Shop, який буде розміщений на парковці перед ТРЦ та працюватиме з 13:00 до 16:30.

Профорієнтаційні станції будуть знаходитися по всій території ТРЦ «ПортCity», зокрема на парковці, на першому поверсі у холі та паркінгу, на другому поверсі на арені розваг «Generator City», на третьому поверсі та в адміністрації ТРЦ «ПортCity». Не варто оминати також АЗС WOG, що знаходиться поряд з ТРЦ, адже там можна буде  спробувати себе в професії водія бензовоза. 

В кінці свята, о 17:00, усі учасники зможуть прийняти участь у безпрограшній лотереї та виграти один з трьох гіробордів.

Для цього потрібно лише бути присутнім на розіграші та мати при собі карту JOB CITY. Кожна карта має індивідуальний номер. Щасливих власників гіробордів визначать методом лотереї за номерами карт.

Партнерами розіграшу виступають: магазин побутової техніки «Фокстрот», та гіпермаркет «Там Там». 

ТРЦ «Порт City» чекає гостей на «Фестивалі професій» у неділю, 26 серпня, о 12:00.

Читайте також: У «Figli Migli» для дітей доступні VR-розваги

Карта фестивалю
Карта фестивалю

Сюди потрібно вклеювати спеціальні наклейки
Сюди потрібно вклеювати спеціальні наклейки

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром