Мавпочки у звіринці відсвяткували «входини» у літній вольєр

30 Травня 2016, 11:31
2273 Джерело: facebook.com

У зоопарку влаштували невелике свято з нагоди відкриття прогулянкового майданчика для мавпочок.

Про це керівництво звіринця повідомляє на сторінці у Facebook.

Отож, від 29 травня зелені мавпочки, які оселилися тут після відкриття реконструйованого зоопарку восени 2015-го, мають гарне місце для забав у теплу днину. Звіринцю за власні кошти вдалося спорудити для них літній майданчик, що сполучається з вольєром, де ці примати зимували.

Самі винуватці свята та мавпи-гусари (які і зимівник, і майданчик на свіжому повітрі мають у результаті реалізації спільного з Євросоюзом проекту) з нагоди свята отримали надзвичайні подарунки – їстівні листівки. А зробити їх допомогли відвідувачі.

На основу з картону, де вже були контури квітки, метелика, сніжинки тощо, відвідувачі, які долучилися до майстер-класу, мастили мед. А вже на цю клейку основу чіпляли різноманітні горішки, насіння, сухофрукти.

Окрім того, гості також виготовляли власноруч драбинки і мотузкові доріжки, якими декорували літні майданчики для приматів. Так би мовити, і красу навели, і користь зорганізували непосидючим тваринкам.

Для відвідувачів, які побажали сфотографуватися на згадку, у неділю працювала тематична фотозона, декорована пальмами та зі спецінвентарем – мавпячими масками та репліками. А ще провели чимало безкоштовних екскурсій.

Фото Олега Міткевича 

























 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром