У Луцькій міській клінічній лікарні – нове обладнання

16 Серпня 2018, 11:50
У Луцьку міську клінічну лікарню привезли обладнання 3383
У Луцьку міську клінічну лікарню привезли обладнання

У Луцькій міській клінічній лікарні з’явилося нове обладнання за майже півмільйона євро – рентген-ангіографічна система.

Про це повідомили на Facebook-сторінці «Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу – Волинська ОДА».

В медичний заклад обладнання привезли 10 серпня.

«На виконання умов договору за тендером ICB-G № 6.2.2.1/14 «Закупівля медичного обладнання та розхідних матеріалів для медичних закладів вторинного та третинного рівнів (1 фаза)» (лот №14) в область надійшла рентген-ангіографічна система. Це – одна зі складових впровадження у краї Субпроекту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим на хвороби системи кровообігу у Волинській області», – йдеться в повідомленні.


За інформацією, ТзОВ «ІНМЕД УКРАЇНА» спільно з об’єднанням підприємств «TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS EUROPE B.V.» привезли у Луцьку міську клінічну обладнання вартістю майже півмільйона євро.  Складатимуть обладнання представники фірми-надавача послуг, адже це виключно компетенція сертифікованої виробником організації.

Окрім того, відомо, що після налагодження апаратури персонал лікарні навчать правильно експлуатувати обладнання, яке дозволяє проводити рентгенологічне дослідження судин і виявити вади у розвитку чи пошкодження. Кардіохворим антіограф допоможе лікувати інфаркти та інсульти головного мозку та встановлювати стенти пацієнтам.

Фото Район.Луцьк надала консультантка із комунікаційних технологій Субпроекту Ольга Булковська

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у Twitter, Google+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
16 Серпня 2018, 16:05
Ото лікарям тепер заробітки будуть гарні.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром