Театральний майдан: відроджуватимуть престиж робітничих професій

29 Травня 2016, 13:38
1692 Джерело: www.postfactum.ks.ua

Під час свята професійно-технічної освіти Волині на Театральному майдані влаштують ярмарок-продаж виробів, майстер-класи, виставку та виступи учасників художньої самодіяльності.

Дійство відбудеться 3 червня 2016 року з 10:00 до 14:00 на Театральному майдані міста – повідомляє Молодіжний центр Волині.

Організатори заходу: управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації спільно з Волинським обласним центром зайнятості за підтримки голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика, голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці та сприяння Луцького міського голови Миколи Романюка.

У святі візьмуть участь 20 професійно-технічних навчальних закладів області.

В рамках заходу відбудеться презентація навчальних закладів профтехосвіти та позитивного педагогічного досвіду професійно-технічних навчальних закладів області із питань навчання та виховання робітничої молоді; ярмарок-продаж виробів, виготовлених учнями та майстрами виробничого навчання навчальних закладів; майстер-класи професійного спрямування; виступи учасників художньої самодіяльності; виставка технічної творчості учнів.

На виставці-ярмарку в широкому асортименті буде представлено різноманітні побутові товари та вироби, садовий інвентар, сільськогосподарська продукція, вироби з металу та дерева, швейні та столярні вироби. Охочі матимуть можливість придбати зазначену продукцію за помірними цінами.

Захід надає можливість донести до учнів старшої школи головні переваги професійно-технічної освіти: можливість отримати повну загальну середню освіту, високий рівень робітничої кваліфікації та продовження навчання у вищому навчальному закладі за профілем підготовки, щомісячне стипендіальне забезпечення, працевлаштування після закінчення навчального закладу.

Учні 9-11-х класів загальноосвітніх шкіл Луцька та області матимуть змогу отримати відповіді на питання щодо вступної кампанії 2016 року та напрямків професійної підготовки у професійно-технічних навчальних закладах.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром