У Луцьку постараються збільшити середню зарплатню

15 Серпня 2018, 09:49
Обіцяють збільшити зарплатню 1859
Обіцяють збільшити зарплатню

За підсумками 2017 року заробітна плата в Луцьку була нижча, ніж в інших районах Волинської області. Влада міста пообіцяла це змінити.

Про це стало відомо під час засідання виконкому міської ради у середу, 15 серпня.

Член виконкому Михайло Щур поцікавився в очільника департаменту економічної політики Олександра Озіновича, яка ситуація із середньою заробітною платою у Луцьку сьогодні, адже, за попередньою інформацією, зарплатня лучан була досить низькою.

«Луцьк, по-моєму, займав третє місце після Нововолинська та Луцького району по заробітній платі, проте середня зарплатня в місті ростиме», – зазначив Озінович.

В. о. міського голови Пустовіт зауважив, якщо така негарна статистика, то потрібно звертатися до керівників підприємств і змінювати ситуацію. За його словами, це ненормально, що в Луцьку менша заробітна плата ніж, наприклад, у Володимирі-Волинському.

«Потрібно також реєструвати своїх працівників. Наші підприємці хочуть отримувати прибутки за допомогою лучан, тому треба сплачувати податки, аби наповнювати бюджет. Такі речі не прикрашають місто. І надіємося, ми вийдемо на нормальні показники», – зазначив в. о. міського голови.

Читайте також: ТОП-5 премій луцьких посадовців за липень

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024