Новини районів: основні події 23-27 травня

27 Травня 2016, 18:30
1618

Мертве немовля у парку, єврейські пам’ятники в асфальті та масові ДТП – таким запам’ятається лучанам тиждень, що минає.

Район.Луцьк традиційно підготував список найважливіших подій, які сталися у районах міста.

 

 

33-й РАЙОН

Проспект Соборності
Проспект Соборності

На вулиці Ветеранів завершили ремонт дороги, що тривав півроку.

Винуватець аварії на проспекті Соборності відновлюватиме рекламний щит, який впав на маршрутку №47.

Лучани хочуть демонтувати всі рекламні щити на проспекті Соборності, аби вони не відволікали увагу водіїв під час руху.

Лучани просять привести до ладу зупинку громадського транспорту навпроти обласної дитячої лікарні на проспекті Відродження.

Місцеві мешканці просять відремонтувати прибудинкову територію біля будинку №3 на проспекті Молоді.

Посеред дня з помешкання 35-річної жительки проспекту Молоді злодій виніс телевізор «LG» і гроші.

 

ДУБНІВСЬКИЙ

Слідчі Луцького відділу поліції звертаються за допомогою до громадян, котрі були очевидцями крадіжки зелених насаджень на вулиці Східній.

 

ЦЕНТР

 

Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки
Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки

 

На вулиці Шевченка, поблизу гіпермаркету «Нова лінія», ремонтники обляпали фарбою автівки на стоянці.

На проспекті Перемоги таксист не зреагував на екстрене гальмування автомобіля Форд, який їхав попереду, і допустив зіткнення.

Мешканці просять облаштувати відпочинкову зону біля Стиру в Центральному парку імені Лесі Українки, щоб вона відповідала стандартам.

На вулиці Винниченка трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного автобусу №19 та автомобіля Nissan. Очевидці кажуть, що транспортні засоби не розминулися, коли маршрутка від’їжджала із зупинки, а автомобіль Nissan повертав з вулиці Винниченка до університету.

Сквер біля дитячої залізниці на вулиці Шопена знаходиться у поганому стані, бо його відвідувачі лишають купи сміття після відпочинку.

На вулиці Шопена, поблизу Волинського краєзнавчого музею, дістали з асфальту єврейські надмогильні пам'ятники і завезли їх на меморіальне місце з пам'ятником розстріляним євреям Луцька і околиць.

У Центральному парку знайшли тіло новонародженої дитини. З місця події вилучили фрагмент тіла дитини, а саме - верхню частину тулуба з верхніми кінцівками та головою, також частини трьох поліетиленових пакетів. Пізніше виявилося, що залишки тіла дитини - це мертвий плід, а не новонароджена дитина.

На проспекті Василя Мойсея, поблизу кінотеатру «Промінь», встановили світлофорний об’єкт, який планують ввести в експлуатацію за кілька днів.

 

ДПЗ

Лучанка зареєструвала петицію, у якій просить заборонити священику УАПЦ Володимиру Дралю загороджувати сквер загального користування на вулиці Баранова 32а, оскільки це єдине місце в районі, де можуть проводити своє дозвілля діти.

26 травня на 102 надійшло повідомлення, що по вулиці Мамсурова особа намагається викрасти мідний кабель. Патрульні затримали жінку. Громадянка визнала свій намір та пояснила, що хотіла здати викрадений кабель на металобрухт.

 

40-й РАЙОН


Двір на вулиці Федорова, 1
Двір на вулиці Федорова, 1

 

23 травня на вулиці Федорова  легковик «Daewoo Nexia» збив школяра, який їхав на велосипеді. Внаслідок автопригоди хлопчик отримав тілесні ушкодження. Після огляду медиків його відпустили додому.

На вулиці Конякіна водій маршрутки №28 обурювався, що у громадський транспорт зайшла мама з дитиною та нескладеним дитячим візком.

На автостанції №1, що на вулиці Конякіна, патрульні оштрафували чоловіка, який зайшов у заклад харчування, курячи сигарету.

26 травня на службу 102 надійшов виклик, що на автостанції №1 стоїть розгублений дідусь і не розуміє, де він перебуває. Розпитавши чоловіка, патрульні з’ясували, що він приїхав з Тернопільської області до родичів і загубився. Телефону не мав, щоб повідомити про своє прибуття. На щастя, він пригадав, де проживають родичі.

 

КІЧКАРІВКА

На вулиці Товарова  автомобіль «Suzuki GrandVitara» врізався у «ВАЗ-2106». Внаслідок автопригоди, пасажирка легковика, 25-річна мешканка Луцького району, отримала тілесні ушкодження. Медики діагностували у неї забій грудної клітки. Після надання медичної допомоги постраждала від госпіталізації відмовилася.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром