У місті безкоштовно навчатимуть французької

04 Серпня 2015, 11:15
3617

У рамках проекту «Мовне волонтерство» оголошується набір усіх охочих на безкоштовне вивчення англійської, а відтепер і французької мови. Початок занять запланований на середину серпня.

Базовий курс з вивчення мови розрахований на три тижні, протягом яких лучани зможуть оволодіти основами граматики, покращити вимову та лексику. Заняття мають практичний характер, що допоможе замовити квиток на потяг в іншій країні, зрозуміти написи на етикетках та не розгубитися в аеропорту іншої країни. А для того, аби отримані знання ефективно засвоювалися й кожен учасник проекту отримував необхідну кількість уваги, навчання проводитиметься у групках до 10-ти людей.

Проект діє під девізом «Ми обмінюємо знання на волонтерську роботу!». Тож його учасники можуть  абсолютно безкоштовно пройти курс з вивчення іноземної мови та отримати відповідний сертифікат. Однак вітається внесення символічної плати, в якості пожертв на підтримку благодійних ініціатив ВОГО «Фундація розвитку громад», а також волонтерська допомога у проведені різноманітних акцій та заходів.

Курс організований спільними зусиллями «Української Софтверної Компанії» та ВОГО «Фундація розвитку громад». 

Реєстрація на участь у проекті «Мовне волонтерство» здійснюється за телефонами: (067) 332-57-47 та 74-02-32.

 
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром