Винниченка: Андрій Тужиков презентує підлітковий роман

27 Травня 2016, 12:24
1742

27 травня, о 18:00, у кав’ярні «Кофеїн» (вул. Винниченка, 8) молодий чернівецький письменник Андрій Тужиков презентує підлітковий роман «Ще одна цегла в стіні».

Роман розповідає про трьох підлітків, які входять до нового періоду життя, де панують правила й закони, створені не надто розумними та зовсім не креативними дорослими. Це історія не про те, як вони побороли цю систему, а про те, як шукали серед прямокутних, наче цеглини, голів однолітків, відшліфованих телебаченням та школою, самих себе, свої перші кохання та приховані таланти. Книга побачила світ у дитячому арт-видавництві «Чорні вівці».

За словами Андрія Тужикова, підліткова література в Україні потрібна не лише тінейджерам, а й дорослим, щоб подолати прірву поколінь. «У книзі мова йде про підлітків, які дорослішають в реаліях сучасної України, – розповідає автор, – вони шукають своє місце в суспільстві, протестують проти нього, міркують над тим, як усе влаштовано. Хто є персонажами книги? Це своєрідний збірний образ усіх тінейджерів, яким випало дорослішати у двотисячних», – додає письменник.

Вхід: 20 грн. Квитки можна придбати перед заходом. Попереднє бронювання за тел. 095 031 32 80. Під час презентацій ви зможете придбати книги за спеціальними цінами.

Організатор заходу в Луцьку – мистецьке об’єднання «стендаЛь».

Читайте деталі у події на сторінці у Facebook.

Довідка

Дитяче арт-видавництво «Чорні вівці» – це проект Святослава Померанцева, Василя Дроняка та Христі Венгринюк. Засновано наприкінці 2015 року в Чернівцях. «Фішка» видавництва – чорні овечки в кожній книжці, які вказують на рекомендований вік читача. Серед авторів, з якими співпрацюють «Чорні вівці» – Ервін Мозер (Австрія), Оксана Лущевська (США), Ольга Гаврилова, Лариса Ніцой, Анатолій Дністровий, Христина Лукащук, Сергій Жадан, Ірена Карпа, Андрій Тужиков та ін. Видавництво спеціалізується на арт-буках, білінгвальній та перекладній літературі для дітей. 


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром