Луцьким пенсіонерам влаштують безкоштовний кіноперегляд

13 Серпня 2018, 20:18
Пенсіонерам влаштують безкоштовний кіноперегляд 1478
Пенсіонерам влаштують безкоштовний кіноперегляд

Громадянський Рух «СВІДОМІ» разом із РЦ «Промінь» та «Multiplex» організовує для пенсіонерів безкоштовний перегляд кінофільму «Крістофер Робін».

Кіносеанс розпочнеться о 10:00 в РЦ «Промінь» 15 серпня, в межах «Доступного кінотеатру для пенсіонерів». Про це написали організатори на сторінці ГР «СВІДОМІ» у Facebook.

Фільм «Крістофер Робін» змушує задуматися, що робота не може бути важливіша за нашу сім'ю, наших дітей і близьких. Стрічка показує багатьом дорослим, що життя їхніх дітей – не їхнє власне. Діти не зобов'язані торувати шлях своїх батьків. А найбільші труднощі у житті ми часто створюємо власноруч.

Про стосунки батьків і дітей, про те, як важливо розуміти бажання і потреби одне одного. Цей фільм нагадає бабусям і дідусям, що вони теж колись були маленькими.

«Твоє життя минає. Просто цієї миті!» – такі слова каже Крістоферу Робіну, головному героєві однойменної стрічки, його дружина. Справді, як багато часу ми витрачаємо на роботу замість того, щоб провести його з найріднішими», – йдеться у дописі.

Охочі можуть зареєструватися, зателефонувавши 099 215-50-75 або заповнивши онлайн-форму реєстрації у будь-який зручний час: 
https://docs.google.com/…/1GVTmp3N-IGQ5xxwKYP4d3-469bH…/edit, або ж звернутись у робочі години:

  • за телефоном 099 215-50-75;
  • особисто, відвідавши офіс Громадянського Руху «СВІДОМІ» за адресою пр. Волі, 49 а, рекреаційна зона «CITY PARK»;

Реєстрація завершується 14 серпня о 18:00.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром