Василя Мойсея: скоро запрацюють нові світлофори

26 Травня 2016, 18:34
2827

Світлофорний об’єкт, який встановили на проспекті Василя Мойсея, поблизу кінотеатру «Промінь», планують ввести в експлуатацію за кілька днів.

Про це у коментарі Район.Луцьк розповів новопризначений директор КП «Луцьксвітло» Іван Кубіцький.

Він зазначив, що ініціював встановлення світлофорного об’єкту забудовник, який ремонтує кінотеатр «Промінь». Відповідно роботи проводять за його проектом та за його кошт. Вартість робіт становить більш як 204 тисячі гривень.

Виконавцем робіт є КП «Луцьксвітло». Нині на ділянці  проводять невелике коригування системи встановлення та знаків оповіщення.

Крім того, на дорожньому відрізку доведеться міняти розмітку. Пішохідний перехід планують перемістити ближче до зупинки громадського транспорту.

«Уже дали замовлення на деякі механічні речі, які повинні виконати підрядники. За день-два встановимо, ще десь півдня проводитимемо тестування, після чого уже запустимо світлофори в робочий режим», – каже Іван Кубіцький.

Між тим, в мережі уже ширяться думки про те, що встановлення світлофорів сприятиме заторам.


 

Проте Іван Кубіцький зауважує, що затори на цій ділянці дороги були й раніше. Інколи вони майже сягали вулиці Набережної.

«Надіємося на те, що добре підібраний режим роботи світлофора дозволить зменшити затори», – зазначає директор «Луцьксвітла».



Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром