У Луцьку атовці висловили недовіру владі міста

13 Серпня 2018, 11:33
У Луцьку атовці висловили недовіру владі міста 5595
У Луцьку атовці висловили недовіру владі міста

Військовослужбовці Волині негативно налаштовані проти влади та не вірять обіцянкам.

Про це вони заявили під час «бюджетної комісії» у понеділок, 13 серпня, коли обговорювали питання щодо виділення коштів з реабілітаційного центру для військових на школу №27.

Бійці запитували на комісії, чому їхні питання постійно виносять на другий план і починають реагувати на них тільки тоді, коли до міської ради приходять самі атовці. Вони вимагали не знімати кошти, які передбачені на реабілітаційний центр.

Натомість влада обіцяла, що гроші на реабілітаційний центр виділять у жовтні, а поки їх тимчасово хочуть взяти на школу №27, аби вона почала функціонувати з 1 вересня. Проте атовці не повірили владі.

«Де гарантії, що все, що ви кажете, зробите? Чому, щоб дійти якогось консенсусу з вами, ми повинні приходити сюди і битися лобами, аби достукатися до вас?», – в один голос запитали атовці.

Та члени комісії ствердили, що буде перевиконання обласного і міського бюджетів і гроші на центр обов’язково будуть.

«Гроші з центру ні в якому разі не брати, ви нам додайте ще грошей для центру, і тоді лишень ми вам повіримо. Ми втрачаємо життя людей, а вам дороги важливіші, також освіта, хоча вона теж важлива, але зніміть на школу кошти з інших об’єктів», – зауважили військовослужбовці.

На завершення вони додали, що якби хоч раз влада виконала обіцянку, то вони вірили б їй, а так – ні. Тому комісію не завершили, а винесли це питання на сесію міськради.

Далі буде…

1
Так відбувалося обговорення питання
Так відбувалося обговорення питання

Читайте також: Школа №27 у Луцьку запрацює з 1 вересня

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
13 Серпня 2018, 15:06
Аби продавали БЮТівський шмурдяк
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром