«Свідомі» закликають лучан подавати звернення, аби отримати гроші на округи без депутатів

10 Серпня 2018, 19:56
3006

Мешканці з виборчих округів, у яких немає депутата у міській раді, можуть подавати звернення щодо покращення благоустрою своїх прибудинкових територій у Луцьку міську раду до 31 серпня 2018 року.

Про це нагадали у Громадянському Русі "СВІДОМІ" та зауважили, що 1,2 мільйона гривень планують розподілити на округи без депутатів у Луцьку. Кошти спрямують на фінансування окремих ініціатив серед тих, які містяни подадуть до Луцькради, - пише ІА Конкурент.

Розгляд усіх поданих звернень відбуватиметься у вересні цього року комісією міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Ініціатором рішення міської ради щодо фінансування округів без депутатів є засновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" депутат Луцької міської ради Андрій Покровський.

Команда Громадянського Руху активно допомагає мешканцям округів без депутатів і надає консультації з написання відповідних звернень.

Детальну інформацію можна отримати, відвідавши офіс громадської організації за адресою: пр. Волі, 49а або зателефонувавши 099 215 50 75.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром