На проспекті Соборності відключили гарячу воду

10 Серпня 2018, 15:21
«Луцьктепло» проводить ремонт 3412
«Луцьктепло» проводить ремонт

Частині абонентів «Луцьктепла» відновили гаряче водопостачання, а у двох багатоповерхівках гарячу воду вимкнули на невизначений термін.

Про це йдеться у повідомленні на сайті ДКП.

З 10 серпня споживачам, приєднаним до котельні на вулиці Даньшина, 10, відновлять централізоване постачання гарячої води – роботи з реконструкції вузла обліку природного газу тут завершили.

Разом з тим у будинках №32 та 34 на проспекті Соборності гарячу воду відключили. Зробили це у зв'язку з тим, що на ділянці трубопроводу поблизу дитсадка №26 проводять ремонтні роботи. У «Луцьктеплі» не назвали точних термінів відновлення гарячого водопостачання, проте зауважили, що роботи триватимуть кілька тижнів, а про відновлення надання послуг пообіцяли повідомити додатково.

Адміністрація ДКП вибалиась за тимчасові незручності та висловила сподівання на розуміння ситуації з боку лучан.

Читайте також: Лучан просять платити за опалення вже у серпні

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментарі
11 Серпня 2018, 22:38
Тимчасові незручності місяць відключення для реонту і профілактики протягом місяця ніхто нічого не робив, а з крана гарячої води текла холодна, а зараз ремонт на невизначений термін. А ви мешканці терпіть. Відповідальності за незручності ніхто не несе. Коли зроблять, тоді і буде вода. Йдемо не в Європу а в Гондурас. Один плюс ближще до Америки.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром