Що розповів на прес-конференції новий начальник Волинського управління юстиції

09 Серпня 2018, 22:23
Керівник регіонального управління юстиції Олег Тимченко 2316
Керівник регіонального управління юстиції Олег Тимченко

Попри те, що адміністративний суд волинської області на посаді керівника регіонального управління юстиції поновив Валентина Кухарика, на його місце призначили іншого – Олега Тимченка. Новоспечений начальник зібрав прес-конференцію, аби похизуватися позитивними напрацюваннями. 

Показники роботи виконавчої служби та власна автобіографія – саме задля цього сьогодні зібрав докупи представників ЗМІ новий керівник управління юстиції Олег Тимченко.

Посадовець, звітував про здебільшого гарні напрацювання та законодавчі ініціативи щодо захисту прав дітей та гідне їх утримання, що звісно не може не тішити.

З достовірних джерел стало відомо, що в перший робочий день пана Тимченка на посаді начальника, була спроба дати йому хабара.  Цього посадовець не заперечив, однак розвивати тему відмовився.

З посмішкою на обличчі Олег Тимченко обіцяє обговорити це питання окремо, хоча у приміщенні окрім нашої знімальної групи та власне пана Тимченка нікого й не було.

Повним ходом триває підготовка до опалювального сезону. І вже не секрет що ДКП Луцьктепло має чималі борги перед контрагентами. Чи не призведуть дії виконавчої служби до того що лучани залишаться без тепла, з’ясовуємо в Олега Тимченка.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром