Як ОСББ «Лучани» впроваджує нові технології

09 Серпня 2018, 21:32
Луцьке ОСББ 3984
Луцьке ОСББ

В обласному центрі Волині майже половина будинків вже давно відмовились від послуг ЖЕКів. Самоорганізація лучан сягнула такого рівня, що вони створили ОСББ і сміливо беруть мільйонні позики для того щоб значно економити на грамотному енерго менеджменті.

Як відбувається цей процес, на одному з будинків нам продемонструвала голова асоціації  ОСББ «Лучани» Юлія Сабатюк, – йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.

Для того щоб економити потрібно прикласти чимало зусиль. Який процес доводиться пройти для того щоб в тому чи іншому багатоповерховому будинку отримати бажаний результат, розповідає голова асоціації  ОСББ «Лучани»  Юлія Сабатюк.  Після того як власники квартир об’єднуються, перш за все у будинку проводять ремонт підвальних приміщень та впроваджують енергозберігаючі заходи. Один з них – утеплення будинку.  

Звісно ж взяли й дозвіл на виконання будівельних робіт. Хоч цей документ теж не є обов’язковим, однак його варто завше зробити для так званих мешканців бунтарів каже Юлія Сабатюк, які вічно чимось невдоволені. Після цього укладення кредитної угоди з банком з чітким розписом графіку погашення.

Найкращим показником гарної роботи є відгуки людей. Мешканці цього будинку  змінами задоволені.

Луцькі багатоповерхівки не лише отримують нове красиве обличчя, а й дають можливість мешканцям значно заощаджувати.  

Більше новин за темою ОСББ читайте за посиланням ТУТ

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром