Школа №27 у Луцьку запрацює з 1 вересня

09 Серпня 2018, 18:31
Луцький ліцей №27 10555
Луцький ліцей №27

Показали, як виглядає комунальний заклад загальної середньої освіти «Луцький ліцей №27» Луцької міської ради, і чим він відрізняється від інших навчальних закладів області.

Чим особлива школа №27 розповіли у четвер, 9 серпня.

У школі поглиблено вивчатимуть українську мову, математику з акцентом на фізику та інформатику.

На сьогодні до навчального закладу батьки подали 470 заявок, які хочуть, аби їхні діти навчалися у школі №27.

Школа розрахована на 650 учнів. Вже 120 першокласників хочуть навчатися в цьому ліцеї. Розділять їх на чотири класи.

Директор школи Віталій Бондар
Директор школи Віталій Бондар




Керівник школи Віталій Бондар розповів, аби навчальний заклад №27 був найкращим в області, потрібно підібрати хороший педагогічний колектив, технічний та адміністративний персонал. За його словами, нині на 95% укомплектовано педперсонал і на 90% техперсонал. Загалом адміністрація школи та заступники директора – це теж фахівці високого рівня.

Приміщення школи, яке побудували за сучасники вимогами нової української школи показали 9 серпня: харчоблок, початкові класи, класи середньої школи, дитячі майданчики, коридори та ін.

Аби школу повністю віддати в експлуатацію, потрібно ще дофінансувати 7,2 мільйонів гривень, і з 1 вересня навчальний заклад прийматиме в свої обійми школярів. Гроші виділять на найближчій позачерговій сесії з інших об’єктів, які можуть ще зачекати. За словами директора Бандаря, школа готова на 99,9%, аби почати функціонувати.

У навчальному закладі №27 є два ліфти, санвузли для діток з інвалідністю, лавочки, на яких дітки зможуть відпочити на перервах, танцювальна студія, майстерні кулінарії та ін. Класи дуже кольорові та яскраві. На стінах у коридорах намальовані різні рисунки. У харчоблоці є різні кімнати, де зберігатимуть овочі, сухі продукти, відходи та ін.

До слова, у школі ще немає спортивного залу, натомість є два ігрових зали, басейн, спортивні майданчики на вулиці, а також волейбольний і баскетбольний майданчики.

Те, що не встигнуть докупити в ліцей №27 до 1 вересня, купуватимуть впродовж навчального року, адже це не перешкоджатиме навчальному процесу.










1












































Читайте також: В управлінні освіти визначились з керівником нової школи в 55-му районі

У Луцьку буде ще одна школа-ліцей

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром