Соборності: розповіли деталі аварії з білбордом

24 Травня 2016, 16:00
2599

Дівчина, яка постраждала внаслідок аварії поблизу «Там Таму», розповіла про те, як сталося зіткнення.

У той момент, коли маршрутка №47 в’їхала в паркан, вона була всередині салону. Дівчина стверджує, що маршрутка все ж таки була несправна, ‒ пише Конкурент.

Нині дівчина перебуває в одній із луцьких лікарень і пробуде там ще мінімум тиждень. В Олени діагностували струс мозку, тілесні ушкодження та наклали три шви на обличчя.

Олена розповіла, що сіла в маршрутку №47 біля школи №13. Спочатку планувала сідати біля водія, однак потім передумала і сіла на заднє сидіння. Маршрутка не була переповнена. Десь на вулиці Набережній водію маршрутки після зупинки не вдалось одразу ж завести транспортний засіб. Потім не вдалося одразу рушити й після світлофора біля ЦУМу. Такі проблеми супроводжували транспорт ледь не на кожній зупинці.

«Можливо, це єдина провина водія в тому, що, не дивлячись на те, що не може завести одразу транспорт, він все ж продовжував їхати. Він до когось дзвонив, говорив про проблеми з транспортом, питав, що робити. Можливо, якби він висадив нас, пасажирів, все було б інакше. Мені особисто дуже шкода водія, адже він так само постраждав, як і я. До того ж, яка велика відповідальність лягла на нього», – зазначила Олена.

Момент аварії дівчина не пам’ятає детально. Щоправда, вона зауважила, що після мосту, який з’єднує проспекти Соборності та Перемоги, маршрутка почала стрімко набирати швидкість, а тоді її занесло на паркан і на неї впав рекламний щит.

«Я вдарилась, очевидно, обличчям об сидіння, що було попереду мене. Коли приїхала швидка, то я була першою, кого винесли із маршрутки», – розповіла Олена.

Щодо того, чи підрізав водія інший транспортний засіб, дівчина ні стверджувати, ані заперечувати не стала. Повної вини водія в тому, що трапилося, вона не вбачає. І додала, що власник транспортного засобу пообіцяв покрити їй всі витрати на лікування: частину страховкою, а частину за рахунок підприємства.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром