Чому кликун не кличе гостей міста із залізничного вокзалу

23 Травня 2016, 18:08
2432

Кликуна на залізничному вокзалі Луцька не можуть встановити через те, що вокзал підпорядкований Львівській залізниці і керівництво не схвалює таких новацій на території станції.

Про це у понеділок, 23 травня, повідомила голова постійної комісії Луцькради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, – пише Волинський інформаційний портал.

На залізничному вокзалі в обласному центрі Волині давно хочуть встановити бронзову скульптурку кликуна – одного з символів міста. Утім є причини, які стоять на заваді цьому.

На переконання голови комісії Наталії Бунди, кликун, який би запрошував до Луцька, був би доречним на території залізничної станції.

 «Зараз керівництво вокзалу не погоджує нам встановлення кликуна», – запевнила Наталія Бунда. І додала, що є, до того ж, ініціатива відкрити там інформаційний центр, де можна було б, для прикладу, вночі попити кави чи чаю й знати необхідну для себе інформацію.

«Ми знаємо про те, що в Луцьку є така проблема, що туристам, які приїжджають вночі, немає куди подітися, намагаємося щось з цим зробити, але поки не маємо схвалення з боку керівництва вокзалу», – розповіла голова депутатської комісії.

Коментарі
24 Травня 2016, 02:33
Та у нас взагалі якось вокзал і місто існують ніби окремо одне від одного...Ніяк дістатися до рейкового на шосту ранку, нічим добратися з київського потяга. Транспорту немає, готелю поблизу вокзалу теж нема. Питання нічних маршруток вкотре піднімають...
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром