У Луцьку викликали патрульних, бо дідусь три дні не виходив з дому

07 Серпня 2018, 10:52
Патрульний Петро Наумич 1901
Патрульний Петро Наумич

Старший інспектор з особливих доручень відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції у Волинській області Петро Наумич розповів про випадок, коли жінка зателефонувала в поліцію, мовляв, її сусід уже 3 дні не виходить з дому.

Поліцейські викликали рятувальників, які піднялись драбиною на 4 поверх, розбили вікно та пройшли всередину, - йдеться в дописі на сторінці правоохоронців у Facebook. 

«У квартирі на ліжку лежав дідусь, який піднявся з обуренням, мовляв, чого ви увірвались. Він був живий-здоровий. На питання, чому не виходить з дому, відповів, що просто не хоче. Бувають різні виклики, але на всі необхідно реагувати належним чином», - переконаний інспектор.

Петро Наумич - ровесник Незалежності України, цьогоріч він відзначає 27-річчя.

Нині його робота полягає у співпраці з патрульними під час дорожньо-транспортних пригод, а також у консультуванні учасників автопригод, які приходять в Управління.

«Є різні люди, навіть ті ж учасники ДТП: хтось приходить з негативом, інші ставляться з розумінням. У будь-якому разі аварія – це завжди неприємно», - говорить Петро.

Інспектор каже, що хотів би жити в Україні і бажає їй процвітання, але і щоб заробітна плата в поліцейських була відповідною, адже служба нелегка й вимагає значної відповідальності.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром