Керівництво луцької АС каже, що Герун втік, коли приїхала поліція

06 Серпня 2018, 19:01
Автостанція на Конякіна 8491
Автостанція на Конякіна

Автостанція №1 у Луцьку бастує і попереджає про закриття автовокзалу на вулиці Конякіна, якщо влада не йтиме з ними на контакт.

Про це в коментарі Район.Луцьк розповіла заступниця голови правління «ВОПАС» Наталія Гітун.

За її словами, судові тяганини з підприємцем Юрієм Геруном тягнуться доволі тривалий час – декілька років. З судами були якісь невідповідності, каже Гітун, часто траплялося, що не співпадали числа в документах автостанції і міської ради.

«У 1995 році ми отримали акт про постійне користування земельної ділянки, в 2013 році поновили її в реєстрі, де розташована автостанція. Це наша ділянка, де стоять торгові точки Геруна. Окрім того, він не платить штрафи, які йому вже виписували», – пояснила Гітун.

Територія, де Герун розмістив свою торгову «точку»
Територія, де Герун розмістив свою торгову «точку»

У понеділок, 6 серпня, підприємець Герун знову ж таки привіз свою техніку та почав вести "неправомірні" роботи на території автостанції, щоб розвернути свою торгову «точку».

«Ми вже на сторожі, адже колись він вночі в 2011 році залив фундамент під своїм теперішнім баром. Ми не будемо на це все дивитися просто так і закривати очі. Сьогодні він заллє фундамент, завтра реєструватиме як рухоме майно, а післязавтра ми використаємо ще два мільйона на суди з ним. Ми вирішили себе убезпечити наперед, адже немає куди далі тягнути. Окрім того, в Геруна немає ніяких підтверджувальних документів, що ця ділянка його», – поділилася Наталія Гітун.

Як розповіла заступниця голови правління Гітун, Герун не очікував, що сьогодні «розіграється» така ситуація. Тому в обідню пору він вже ховався і втікав, коли приїхала слідчо-оперативна група. І тепер, каже Гітун, Герун розказуватиме, що він просто хотів прибрати територію, де стоїть його торгова «точка».

Бар підприємця Геруна
Бар підприємця Геруна

Обгородили територію блоками, аби не вчиняв інших неправомірних дій
Обгородили територію блоками, аби не вчиняв інших неправомірних дій

Як міра попередження, правління автостанції повідомило про її закриття. У вівторок, 7 серпня,  з владою вирішуватимуть, чи функціонуватиме вона далі.

«Сьогодні ми купили бетонні блоки, організували кран і обложили територію блоками, щоб його техніка не почала чистити решта контейнерів вночі, як він це робив раніше. Ми будемо стояти на своєму, бо виходу немає, за нами колектив. В нас є охоронець і незабаром домовляємося за другого, аби охороняти територію автостанції та зупинити цього підприємця», – зауважила Гітун.

За словами Гітун, міській раді все одно, що закриють автостанцію. Та якщо люди не зможуть виїхати за межі Луцька через закриття автостанції, то вони самі, зазначила Гітун, знесуть бар підприємця Геруна.

«Зараз автовокзал працює, якщо у вівторок не вирішать питання, то вона не працюватиме. Це вирішуватимемо з обласною владою. Таким чином ми привернули увагу, бо нікому немає справи до нас», – пояснила Наталія Гітун.

Автостанція бастує таким чином, бо вони за справедливість, якої не можуть добитися навіть, маючи рішення судів.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у Twitter, Google+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
07 Серпня 2018, 01:00
Гітун і Герун. Яке їхало, таке й здибало)
07 Серпня 2018, 12:36
Вай, вай, вай !!!!! А що ж буде з мафом Імберовського!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром