Укропівська влада та Герун «мутять» схему, щоб захопити землю, – активіст про скандал навколо АС №1 Луцька

06 Серпня 2018, 17:47
2530

Громадський активіст Олег Бондарук висловив думку, що скандал навколо припинення роботи автостанції №1 є наслідком схеми, яку «мутять» місцева укропівська влада в змові з «латифундистом» Юрієм Геруном, щоб отримати у власність частину комунальної землі.

«Хочу нагадати, що в кінці червня вони вже провернули оборудку з гектаром землі в с. Зміїнець, яку продали за мінімально можливою ціною використовуючи схему оренди. Схема проста і банальна. Поставити МАФи і зареєструвати їх як нерухоме майно. Прикладів по Луцьку можу навести кілька десятків. Наступний крок це виносити рішення на сесію про продаж ділянки за оціночною вартістю», - написав Бондарук у Facebook.

«Тут вже залежить від громади — на якому етапі вдастся зупинити цю схему або ж під тиском громади вони її змінять. Є ще один варіант. Міська рада подає на підприємця в суд, де успішно цей процес програє на користь орендаря», - додав він.

Нагадаємо, 6 серпня зранку автостанція № 1 заявила про припинення роботи в знак протесту проти рейдерського захоплення ділянки на території вокзалу. Виявилося, що цьому рішенню передував конфілкт між представниками автостанції та самим підприємцем Геруном, під час якої дійшло до нанесення тілесних ушкоджень. Наразі він не коментує подію.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментарі
06 Серпня 2018, 22:51
На цю земельку Горгут оком накинув
07 Серпня 2018, 13:10
Схема у вопаса. Розвалити і прибрати із рук всіх акціонерів в одні Потапчук-Геруновські. Ще й готівку відмивають через юристку.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром