У тролейбусному депо вибух колеса вбив чоловіка

06 Серпня 2018, 17:25
Вибухнуло колесо 5424
Вибухнуло колесо

На Луцькому підприємстві електротранспорту стався трагічний випадок. Ввечері 5 серпня працівник вирішив відремонтувати колесо, яке вийшло з ладу, на одному з тролейбусів. Однак, щоб зробити це швидше – спробував не дотримуватися технології і бортувати його просто на транспортному засобі.

Цю інформацію в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини підтвердив директор ЛПЕ Володимир Пуц. З його слів, поступила заявка на ремонт в нічну зміну – майстер мав замінити внутрішнє розпірне кільце.

Відкрутивши кілька болтів, через прогнилий з середини корд, трапився вибух колеса у результаті якого автослюсар отримав політравму. Співробітника віднесло аж на 7 метрів від місця події. 61-річний чоловік був доставлений до лікарні, а вже через годину близько 23:45 потерпілий помер.

Додамо, що на ЛПЕ кожні 3 місяці має проходити інструктаж з техніки безпеки. Наразі невідомо чи чоловік проходив його, але у документах підприємства відзначено, що востаннє інструктаж з техніки безпеки відбувся у суботу 4 серпня.

До слова, чоловік був тверезим.

Відзначимо, що за інструкцією перед проведенням будь-якого ремонту із колеса співробітник мав випустити з нього повітря. Наразі у загибелі працівника розбираються правоохоронці та працівники прокуратури.

«Чи це була пошкоджена рама, чи диск, але відбувся різкий витік повітря, колесо відкинуло в сторону слюсаря, що завдало йому травм. Чоловіка доставили в лікарню, але там у нього зупинилось серце», - зазначає Володимир Пуц.

З його слів, у загиблого залишилось троє дітей, організацію прощання з загиблим підприємство візьме на себе.

Читайте також: У ставку під Луцьком потонув 46-річний чоловік

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром