Нацисти та бойовики: яким показало «Бандерштат» російське ЗМІ

06 Серпня 2018, 16:59
Російське ЗМІ про Бандерштат 3339
Російське ЗМІ про Бандерштат

Російські ЗМІ знову відзначилися зі знаком мінус, розповідаючи про фестиваль «Бандерштат». Як і минулоріч, деякі російські медійники змальовують дійство, як зібрання неонацистів та бойовиків, які щонайменше підтримують фашистські та нацистські ідеї.

«Со вчерашнего дня под Луцком проходит ежегодный «фестиваль украинского духа» «Бандерштат-2018», на который съезжаются националисты и «свидомые» со всей Украины. Помимо выступления рок-групп, зрителям предлагаются встречи с бывшими боевиками УПА, лекция основателя нацбата «Азов» Андрея Билецкого и т.п.» - епічно розпочинає оповідь про фест видання «ПолитНавигатор».

Описуючи ярмарок фесту, де продавали різноманітні вироби з етномотивами і без них, ЗМІ пише лише про продукцію з символікою фесту.

Також керівника правої організації «СІ4» Євгена Карася назвали лідером нацистського угрупування. З-поміж усіх учасників музичної сцени виділили лише гурт «О.Торвальд» (як учасника Євробачення-2017) та Віктора Павліка, який раніше брав участь в концертах на підтримку Партії регіонів.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром