Муніципали не розуміють, чому виник скандал із закриттям автостанції

06 Серпня 2018, 15:19
Автостанція №1 3498
Автостанція №1

Влада обласного центру Волині повідомила про свою непричетність до ситуації із припиненням роботи автостанції №1 у Луцьку.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Луцької міськради.

Нагадаємо, у понеділок, 6 серпня, на сайті ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» з'явилось оголошення про те, що автовокзал №1, що на вулиці Конякіна у Луцьку, припиняє свою роботу з 15:00 6 серпня 2018 року. Відновити роботу адміністрація автостанції пообіцяла після того, як правоохоронці розберуться з діями підприємця Юрія Геруна, який, нібито, має намір розгорнути діяльність на місці знесених у липні муніципалами зі скандалом МАФів.

1
Скріншот оголошення
Скріншот оголошення

У департаменті муніципальної варти поспішили запевнити, що міська рада не має ніякого стосунку до ситуації, що склалася на території автостанції. За інформацією муніципалів, ніяких тимчасових споруд на Конякіна, 39, не встановлюють, і ніхто не звертався до департаменту за ордером на проведення земляних робіт за згаданою адресою:

«З якого приводу і чому ПрАТ «ВОПАС» вирішив припинити свою роботу з перевізниками, перебуваючи з ними в комерційних стосунках, Луцькій міській раді не відомо».

Читайте також: На Конякіна знесли торгові «точки»

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром