ТРЦ «ПортСіту» перетвориться на дитячий «Дім ремесел»

06 Серпня 2018, 11:14
Фестиваль професій 3869
Фестиваль професій

У ТРЦ «ПортCity» відбудеться масштабний «Фестиваль професій». Захід організований спільно з ГО «Велика ідея» в рамках проекту «100 ідей для дітей»! Долучитись до фестивалю зможуть усі бажаючі діти віком від 3 до 18 років. 

У неділю, 26 серпня, з 12:00 до 16:00, ТРЦ «ПортСіту» перетвориться на дитячий «Дім ремесел».

Під час заходу планується організація більше 150 профорієнтаційних «станцій» у поєднанні з розвагами та подарунками для дітей.

На фестивалі будуть представлені професії як державного сектору: поліцейські, пожежники, рятувальники, лікарі швидкої допомоги, прикордонники – так і комерційного: кухарі, бухгалтери, банкіри, директори ТРЦ «ПортCity», артисти, музиканти, водії бензовозів компанії WOG і молоковозів КОМО та багато інших. 

26 серпня керування ТРЦ «ПортСіту» візьмуть на себе дітлахи. Вони слідкуватимуть за порядком та чистотою, обслуговуватимуть клієнтів, регулюватимуть температуру та контролюватимуть усі системи: водопостачання, кондиціонування, електропостачання, ну і, звісно, зможуть посидіти в кріслі Самого Директора ТРЦ, давати розпорядження і завдання підлеглим. 

Першочергова мета проекту – допомогти дітям, учнівській та студентській молоді у професійному самовизначенні; сформувати усвідомлений підхід до вибору чи зміни професії у майбутньому, змінити стереотипне уявлення щодо різних професій. 

Тим, хто бажає взяти участь у фестивалі, необхідно зробити наступні кроки:

1. 26 липня, о 12:00, зареєструватися у холі на першому поверсі ТРЦ «ПортСity».
2. Отримати карту фестивалю.  
3. Відвідати станції/професії та отримати наклейки-купони.
4. Заповнити карту наклейками-купонами.
5. Обміняти карту на подарунки у Крамниці фестивалю.
6. Взяти участь у розіграші головного призу!

Чим більше професій – тим більше подарунків!

В рамках фестивалю відбуватиметься благодійна акція «Рюкзак допомоги». Зібрані кошти витратять на придбання усього необхідного до школи для першокласників Луцького Навчально-реабілітаційного центру для дітей з особливими потребами (колишня школа № 8). 

Розвивайтесь, розважайтесь та допомагайте разом з «ПортСity»! 

Читайте також: Лучан кличуть на шкільний ярмарок у «ПортCity»

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024