Луцька «Волинь» на виїзді обіграла «Агробізнес»

05 Серпня 2018, 11:20
«Агробізнес» – «Волинь» 1328
«Агробізнес» – «Волинь»

Луцька «Волинь» на виїзді двічі забила «Агробізнесу» з Волочиська.

Як повідомили у клубній прес-службі, з перших хвилин гри команда не по-гостьовому обходилась із гравцями «Агробізнеса». Волиняни одразу відзначилися бажанням здобути третю перемогу в чемпіонаті і раз за разом створювали гольові можливості біля воріт суперників.

Найнебезпечніший «дзвіночок» для господарів поля пролунав на 14-й хвилині гри, коли вчорашній іменинник Сіаваш Хагназарі після пасу Олега Герасимюка пробив повз «дев’ятку». Не минуло й трьох хвилин, як наш іранський легіонер таки досяг своєї мети – Денис Кожанов віддав розрізний пас, а «волинський Салах» реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером «Агробізнеса» – 0:1!

Господарі поля намагалися швидко відігратися, однак після пасу Богдана Семенця та удару його партнера по команді «Волинь» виручив Міха Горопевшек, який рикошетом перевів «кулястого» на кутовий. Міг забивати й наш капітан Олег Герасимюк – після чіткого дриблінгу від ненаситного Сіаваша та передачі іранця його удар дістав голкіпер господарів. Суперники обмінювалися шансами для того, щоб забити, однак до перерви рахунок так і залишився мінімальним на нашу користь.

У другому таймі хід гри не змінився, однак перший реальний шанс для зміни рахунку виник біля наших воріт: Міха Горопевшек знімав м’яч з ноги Семенця і пробив по власних воротах – м’яч перелетів через ворота, а значить, і момент для захисника можна вважати вдалим. А на 68-й хвилині сталася кульмінація поєдинку – наші футболісти заробили право на пенальті, а Денис Кожанов оформив черговий «гол плюс пас» цього чемпіонату – 0:2.

До завершення поєдинку Богдан Когут та компанія зберегли свої ворота на замку, а фінальний свисток арбітра зафіксував третій поспіль переможний результат для «Волині» з однаковим рахунком. Наступний поєдинок «Волинь» проведе 10 серпня на виїзді проти сусідів по турнірній таблиці з краматорського «Авангарда».  

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром