У Княгининку відкрили надсучасний спортивний стадіон

04 Серпня 2018, 19:36
Відкриття стадіону в Княгининку 8129
Відкриття стадіону в Княгининку

У селі Княгининок Луцького району відбулося урочисте відкриття стадіону.

Дійство провели у суботу, 4 серпня.

На урочистостях були присутні жителі та відомі спортсмени громади, а також почесні гості: перший заступник міністра спорту та молоді України Ігор Гоцул, представники райдержадміністрації, підрядник, голова сільради Княгининка Олена Твердохліб.

Перший заступник міністра спорту та молоді України Ігор Гоцул
Перший заступник міністра спорту та молоді України Ігор Гоцул

 

До відкриття підійшли творчо, навіть розіграли сценку зі зникненням символічного ключа, який нібито відчиняє стадіон. Згубу допомогли шукати ті, для кого в перспективі й будували майданчик – найменші мешканці Княгининка.

Ігор Гоцул зауважив, що Волинська область, а точніше її громади, показує приклад цілій країні в плані того, як треба активно діяти. Посадовець зазначив, що його приємно дивує те, що люди тут встигають піклуватися не лише про проблеми штибу поганих доріг чи освітлення, а й про власне здоров'я та здоров'я своїх дітей і нащадків.

«У нас починається нове життя – спортивне життя. Тепер наша громада буде здоровою громадою, а це – найголовніше», – поділилася радістю Олена Твердохліб.

На урочистостях були присутні відомі спортсмени громади, а також почесні гості
На урочистостях були присутні відомі спортсмени громади, а також почесні гості

Символом стадіону та прикрасою свята став Княживчик – блакитний зайчик, завдяки якому спортивне середовище громади тепер стане впізнаваним. Найменшим діткам роздавали кульки у вигляді цього вуханя, а трохи старші були вбрані у футболки з його зображенням.

Символ свята Княживчик
Символ свята Княживчик

Діти виконали спеціально складений гімн стадіону. Через символічні ворота урочисто пройшла гордість громади – відомі спортсмени зі значними досягненнями. Треба сказати, що були тут і ветерани, і зовсім ще маленькі чемпіони.

Вкінці стадіон вирішили випробувати в дії, тож тут провели змагання з футболу, волейболу, армреслінгу та легкої атлетики. Участь у змаганнях міг взяти кожен охочий, попередньо пройшовши реєстрацію.













Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 096 165 53 25 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Нагадаємо, будувати стадіон почали в травні

Читайте також: На сучасний стадіон у Княгининку приїжджав дивитися Міністр молоді та спорту

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром