На перехресті Волі-Винниченка хочуть ліквідувати «море»

03 Серпня 2018, 16:10
На Волі-Винниченка - «море» після негоди 2265
На Волі-Винниченка - «море» після негоди

Після капітального ремонту, який відбувся у 2016 році, перехрестя Волі-Винниченка постійно затоплює, хоч саме дорожнє покриття – в нормі.

Про це йдеться у сюжеті «12 каналу», пише «Волинь24».

Після дощу тут декілька днів стоять калюжі, на самісінькому переході, то ж, аби перейти дорогу - доводиться перестрибувати перехожим. Ще більше затоплює вулицю Гулака-Артемовського, яка давно не бачила ремонту.

Місцеві жителі кажуть, що тут після зливи діти мало не купаються у «морі», яке розливається серед дороги.

У міській раді кажуть, проблема у центрі Луцька виникла через те, що дорогу будували з мінімально допустимим нахилом. Тому мовляв вода там і затримується надовго.

«Буває таке, що будуються чи ремонтуються прибудинкові території, дороги з мінімальним нахилом, тобто вода стікає, але за півгодини, за годину. Можливо, треба було зразу будувати зливову каналізацію, однак там досить багато мереж і дуже тяжко її прокласти взагалі, тобто практично... щоб погодити її з нашою бюрократією, то треба було б півроку-рік чекати», - розповів директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась.

Наразі у міській раді планують поставити на цій дорозі додаткові лотки для води. Для цього доведеться розрізати асфальтне покриття. Роботи планують завершити до кінця вересня.

Що ж до вулиці Гулака-Артемовського, то вона у списку тих, які планують капітально відремонтувати у 2018-2019 роках.

Читайте також:  Вулицю Винниченка у Луцьку відремонтують за 8 мільйонів

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у Twitter, Google+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39