У місті може зʼявитися притулок європейського типу для тварин

20 Травня 2016, 09:03
2881

Міжнародний консультант Браєн Фолкнер зустрівся з міським головою Миколою Романюком, щоб подякувати за пророблену роботу в місті щодо вирішення проблеми з безпритульними тваринами.

Зустріч відбулася у четвер, 19 травня.

Браєн повідомив, що йому дуже сподобалося місто, і те, як вирішується питання з безпритульними тваринами.

Нагадаємо, до Луцька з Англії прибув міжнародний консультант з поводження з тваринами Браєн Фолкнер, який представляє організацію Нейчевоч.

Він висловив подяку директору КП «Ласка» Дані Новарчук та її команді за чудову організацію  роботи комунального підприємства та відлову тварин, незважаючи на невелике фінансування.

Сподівається, що найближчим часом у Луцьку таки буде збудований притулок європейського типу, і він радо консультуватиме як на початку його будівництва, так і організацію роботи у ньому після будівництва.

Після зустрічі з міським головою Браєн зустрівся з волонтерами і студентами, які виявили бажання допомогти у підрахунку безпритульних тварин, а також працівниками «Ласки» та гостями, які прибули на семінар.

Англієць детально розповів, як саме відбуватиметься підрахунок, а Дана Новарчук кожному роздала карти, по яких о 8:00 сьогодні розпочався підрахунок. Результати підрахунку будуть оприлюднені. 

До слова, перший день візиту англійської делегації розпочався із відкриття семінару. Учасники семінару довідались дуже багато цікавого щодо мови тіла тварин, інстинктів, зорових особливостей. 

17 травня Браєн вивчав роботу комунального підприємства та навчав як користуватися новим обладнанням, яке подарував «Ласці».

18 травня КП «Ласка» влаштувала у Луцьку рейд із вилову бездомних собак. Супроводжувалося дійство делегацією із Кривого Рогу, Мелітополя, Харкова і Англії.







 

Коментарі
20 Травня 2016, 13:15
Я в шоці! Цікаво, хто ж це в Дани такий покровитель, що їй все минає безкарно, ще й гроші дають за її злочини???!<br/>http://vip.volyn.ua/blog/chim-bilshe-piznayu-lyudei-tim-bilshe-ya-lyublyu-sobak-zhakhi-pro-pritulok-chastina-1
20 Травня 2016, 14:13
скільки буде продовжуватись показуха?є злочин, коли буде кара? як ви задовбали!!!!!!
26 Травня 2016, 00:11
Маша ти дура карати потрібно тебе бо наклеп це злочин ти напевно ніколи не була в притулку і нічого не знаєш про цю титанічну роботу Дани та всіх працівників цього закладу а пишеш і площею язиком з подачі однієї особи яка не дуже дружить з мізками і займається сутяжництвом
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром