Лучанину зі зламаним хребтом потрібна допомога

05 Серпня 2018, 16:48
Числені травми на знімках 4067
Числені травми на знімках

Жителю обласного центру Волині, який отримав важку травму внаслідок падіння з висоти, потрібна фінансова допомога, аби вижити і вилікуватись.

Про це у Facebook написав Дмитро Байда.

30 червня у Луцьку стався трагічний випадок: з балкону багатоповерхівки впав 40-річний Василь Герман.  Внаслідок падіння чоловік отримав перелом хребта, ребер і лопатки, в нього травмовані суглоби, а уламки кісток пробили легені.

Рентгенівські знімки травмованого хребта
Рентгенівські знімки травмованого хребта

Чоловік потрапив до Луцької міської клінічної лікарні з важким діагнозом: важка поєднана хребетно-спінально-торокальна травма, компресійний перелом хребта з повним перекриттям спинномозкового каналу.

Діагноз
Діагноз

Як зазначив автор допису, родині насилу вдавалося перекривати усі фінансові витрати у перші дні лікування, коли середня сума була близько тисячі гривень.

За допомогою небайдужих рідним Василя вдалося зібрати гроші на першу операцію, без якої чоловік би просто не вижив.

Нині лучанин потребує подальшого лікування, адже він паралізований і прикутий до ліжка. Операції та процедури коштують величезні гроші, яких в рідних Василя просто немає. Ситуація тим більше важка, що в матері травмованого чоловіка виявили рак мозку.

«Попри те, що немає ціни людського життя, все ж родина потребує величезної суми на лікування. Ваші перераховані кошти стануть благодійною лептою для порятунку та одужання постраждалого. Пам'ятаймо, що ніхто ні від чого не застрахований, тому краще давати, ніж брати», – зауважив автор допису.

Усіх, хто зможе допомогти, просять переказувати кошти на банківську карту 5168 755103339707, Романюк Наталія  – сестра постраждалого.

За детальною інформацією звертайтесь за телефоном:+38‎ 067 99 89 849.

Нині Василь Герман перебуває у палаті №616 нейрохірургічного відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Читайте також: Лучанину, який зламав шию, необхідні кошти на лікування

Скріншот допису
Скріншот допису

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39