У місті презентують мистецтво комфортного життя

19 Травня 2016, 18:37
2071

У Луцьку з’явилися біл-борди «Мистецтво комфортного життя» з логотипом «UBC»

«Таблоїд Волині» з’ясував, що так розпочала  рекламну кампанію досі невідома на теренах Волині «Українська будівельна компанія» з Хмельницького.
 
– Ми розпочали працювати в Хмельницькому, а вже сьогодні будуємо практично в усіх обласних центрах. Але головна наша мета – вийти на міжнародний ринок нерухомості. Амбітні плани, проте досяжні. Головне – правильно розставити пріоритети, – розпочинає розповідь про компанію директор з розвитку проектів західного регіону Андрій Савчук.
 
Підприємство  будує з 2004 року і відтоді втілило в життя 14 проектів загальною площею майже 300 тисяч метрів квадратних. «UBC» пережила кризу 2008 року, що свідчить про міцну позицію на ринку, також про надійність та відповідальність перед клієнтами.
 
Серед проектів – будинки, житлово-офісні центри, готелі, торгово-розважальні комплекси, заклади громадського харчування по багато інших.
 
– Що б ми не будували, наш пріоритет – дотримання будівельних норм, аби люди були впевнені, що купують якісну і надійну нерухомість. А також ми гарантуємо повне оформлення необхідних документів для здачі об’єкта замовнику, – переконує директор.

Як пояснюють у компанії, головний принцип проектування нової забудови – не порушувати місцевий ландшафт. Наприклад, у Хмельницькому на трьох гектарах мальовничої території збудували житловий комплекс «Ранковий», де раціонально поєднали інфраструктуру комплексу і навколишню природу. А в Чернівцях доводилося працювати в історичному районі центру міста. ЖК «Браухауз Гассе-2» спроектовано з урахуванням усіх потреб щодо комфорту й естетики. Для найвибагливіших мешканців передбачили дворівневі пентхауси.
 
Сьогодні клієнти хочуть не просто мати житло. Людям потрібен життєвий простір, який можна моделювати на свій смак, і ми даємо таку можливість. Також сьогодні нікого не влаштовує будинок, де не застосовані сучасні енергозберігаючі технології, немає облаштованої прибудинкової території. Тому ми не просто йдемо в ногу з часом, а навіть випереджаємо його і будуємо житло завтрашнього дня. Нерухомість – це не просто бетонна споруда зі скла і металу. Це перш за все ідея майбутнього – інноваційного, комфортного і безпечного, – розповідає про цінності компанії Андрій Савчук.

Найближчим до Волині зразком будівництва від «Української будівельної компанії» є житловий комплекс «Рівненська брама» на 900 квартир і 450 паркомісць у Рівному. На території ЖК облаштували сучасні спортивний і дитячий майданчики, фітнес-центр, парк із фонтанами і нічними ліхтарями, доріжку для велосипедистів, дитячий центр навчання. Цілодобово здійснюється нагляд за під’їздами, подвір’ям та паркінгом.
 
– У нас за 12 років роботи накопичився немалий досвід роботи в різних містах, і це головна наша перевага. Зараз ми плануємо розпочати роботу й на Волині. Спробуємо заявити про себе у вашому чудовому краї, – натякає Савчук.
 
Гасло хмельницьких будівельників, які беруться тільки за масштабні проекти, – «Мистецтво комфортного життя». Щоб житло було справді зручним і затишним, UBC застосовує новітні технології та стандарти, які гарантують високу якість.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром