Містян кличуть на презентацію робіт Артема Лук'янчука

19 Травня 2016, 12:01
1639

Галерея сучасного мистецтва України «Арт-кафедра» запрошує на виставку робіт Артема Лук'янчука.
 
В рамках мистецького проекту «Крок на шляху мистецтва» у п'ятницю, 20 травня, в арт-кафе «Стоп-кадр» відбудеться мистецький вечір, присвячений творчості молодого волинського художника Артема Лук'янчука під назвою «Артем Лук'янчук: Пошук колористичної метафори. Малярство."

Початок заходу о 17:00 годині. Вхід вільний.

Нагадаємо, що проект «Крок на шляху мистецтва» був започаткований галереєю сучасного мистецтва України «Арт-кафедра» у 2015 році з метою підтримки молодих художників. В рамках проекту галерея надає можливість молодим митцям представляти свої твори в арт-кафе «Стоп-кадр», проводити в його залах презентації, обговорення, дискусії, реалізовувати власні творчі проекти, інсталяції, перформанси та допомагає їм зробити перші кроки до відкриття свого таланту глядачеві.

Мистецька довідка:

Артем Лук'янчук (28.02.1993р.н.) народився і виріс у селі Видраниця Ратнівського району. З дитинства мав схильність до малювання. Після закінчення середньої школи вступив до Вищого  професійного училища будівництва та архітектури “ВПУ № 2”, де освоїв фах різьби по дереву, основи рисунку  та живопису. Згодом вступив до Інституту мистецтв СНУ ім. Лесі Українки (викладач Діхтярук А.С. ) Перша виставка робіт молодого митця пройшла в 2014 році в Галереї мистецтв (м. Луцьк). Роботи побудовані на яскравому колориті в абстрактній формі. Твори Артема – пейзажі,натюрморти, портрети. Артем Лук'янчук активний учасник  багатьох групових виставок у місті Луцьку. Учасник всеукраїнської виставки у 2014 році в Києві. Учасник Конгресу культури Східного партнерства «Місія культури в часи криз» 2015 року, який відбувся 4-6 вересня у м.Львові.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром