Джамалу переспівав луцький гурт

18 Травня 2016, 15:58
2398

Лучани Віктор та Анатолій Жалніни, учасники гурту «Forkida», започаткували унікальний проект «Music friends», аби об'єднати музикантів. Музиканти пишуть кавери, нові пісні, знімають відео.

Так, нещодавно портфоліо проекту поповнилося трьома роботами, серед них - кавер на пісню переможниці цьогорічного «Євробачення» Джамали, повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Про створення проекту, перші роботи і плани на майбутнє розповів один із учасників гурту Віктор Жалнін.

«Ми прагнемо об'єднати творчих людей в єдину спілку, щоб показати якомога більше цікавих музикантів. Хочемо презентувати найрізноманітніших музикантів світу і найдивніші, старовинні інструменти. Плануємо співпрацювати з українськими музикантами і з іноземними. Шукаємо талановитих людей для того, щоб попрацювати разом!», - розповідає музикант.

З його слів, у планах - випускати по одному відео щодватижні. Уже відзняли три відео. Серед них, розповідає музикант, кавер на пісню Джамали.

«Ми вболівали за Джамалу під час виступів і голосування, і вирішили зробити кавер. Нас надихнула ця композиція. Слова в пісні дуже щирі і гарні, а сам виступ її викликає «мурашки по шкірі». Коли співаєш цю пісню, то відчуваєш її повністю, бо пісня - сильна і особлива. Побачивши виступ Джамали, я одразу знав, що вона переможе!», - зізнається Віктор.

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром