У Луцьку пропонують заборонити продаж книгарень і друкарень

01 Серпня 2018, 14:35
Книгарня Освіта в Луцьку 1652
Книгарня Освіта в Луцьку

У Луцьку пропонують запровадити мораторій на відчуження, продаж чи передачу комунального майна, в якому перебувають редакції друкованих засобів масової інформації, друкарні, видавництва, книгарні, підприємства книгорозповсюдження, заклади культури та творчі спілки.

Відповідний проект рішення зареєстрував депутат міськради Павло Данильчук.

«Запровадити мораторій на відчуження, продаж чи передачу комунального майна територіальної громади міста Луцьк в якому перебувають редакції друкованих засобів масової інформації, друкарні, видавництва, книгарні, підприємства книгорозповсюдження, заклади культури та творчі спілки», – йдеться в документі.

 

«Щоб унеможливити продаж приміщення де знаходиться книгарня «Освіта» – подав відповідний проект рішення про мораторій на відчуження комунального майна де знаходять книгарні, бібліотеки чи видавництва. Хто до цього питання небайдужий, то запрошую на сесію міськради 29 серпня. Побачимо чи депутати за збереження книгарень чи за дерибан майна під своїх людей», – закликає депутат.

Нагадаємо, книгарня фунцкіонує з 1959 року. Нещодавно на засіданні міськради приміщення «Освіти» вирішили продати. Таке рішення одразу викликало хвилю обурення, тож на підтримку книгарні навіть влаштували акцію протесту.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром