Глушець: дівчина травмувалася в маршрутці

18 Травня 2016, 14:43
2458 Джерело: 7kanal.com.ua

До Луцької міської клінічної лікарні із тілесними ушкодженнями звернулася 18-річна мешканка Маневицького району.

З’ясувалося, що травму дівчина отримала під час проїзду в маршрутному таксі у вівторок, 17 травня. Про це інформує прес-служба поліції.

Близько 8 години ранку, на вулиці Глушець в обласному центрі водій маршрутного таксі різко загальмував перед світлофором. 18-річна пасажирка не втрималася й впала. Медики діагностували в потерпілої закритий перелом середньої третини обох кісток лівого передпліччя. Дівчину госпіталізували в відділення нейрохірургії.

У цей же день, на проспекті Перемоги в Луцьку внаслідок різкого гальмування в маршрутному таксі травмувалася також і 18-річна мешканка Луцького району. У неї медики виявили забій м’яких тканин лівої надбрівної ділянки. Постраждала після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилася.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 

Коментарі
19 Травня 2016, 11:55
Так звані водії маршруток можуть возити дрова в селі... а на людей їм начхати. Розігнатися між зупинками до 100 км під радіо шансон, а потім різко загальмувати - оце круто!
19 Травня 2016, 13:03
Я теж їхала 107 маршуткою рік тому і водій вже рушив з зупинки і через 15 метрів різко відкрив двері(під час руху!!!) бо його хтось знов зупиняв, я трималась за перило біля дверей і ці двері просто зі всієї сили вдарили мені поямо в лікоть-я аж закричала, на що він не зреагував, і на моє зауваження також. Зараз в мене на дікті залишилось таке пятно і навіть невеличка гуля від удару не проходить. Жалкую що тоді не звернулась в лікарню і в міліцію, але номер маршутного таксі маю і водія(старший чоловік) запам'ятала
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром