«Не грайте кіно і не піартеся» - луцький мер про роботу виконкому

18 Травня 2016, 12:26
2012

Виконавчий комітет Луцької міської ради не підтримав пропозицію про облаштування парковки на проспекті Грушевського 2а, чим залужив невдоволення мера Миколи Романюка.

Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету у середу, 18 травня.

Заступник міського голови Юрій Моклиця представив проект рішення про надання погодження на укладення договору про співпрацю у сфері розвитку інженерно-транспортної інфраструктури.

Зокрема він зауважив, що товариство з обмеженою відповідальністю «Проміньпарксервіс» може облаштувати парковку на території спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву плавання. Парковочні місця, за словами Юрія Моклиці змогли б використовувати і відвідувачі басейну, і люди, які відпочивають у «Промені».

Заступник міського голови Тарас Яковлев вважає, що додаткові місця для автомобілів будуть доречними. Він нагадав, що коли у «Промені» проводилися концерти, то «автомобілі вилазили мало не на голову президенту Грушевському».

Проте така пропозиція сподобалася далеко не всім присутнім. Зокрема депутат Сергій Була зазначив, що для створення парковки необхідно буде зрубати частину дерев на території. Він вважає, що варто подумати про дітей, яким доведеться жити у місті без зелених насаджень. Юрій Моклиця зауважив, що зрізані дерева компенсують новонасадженими поряд рослинами, проте це членів виконкому не переконало.

На засіданні таки не підтримали проект рішення. За це Сергій Була висловив вдячність членам виконкому, чим і обурив міського голову.

«За що дякую? Давайте не грайте тут кіно і не піартеся», – виголосив луцький мер.

Нагадаємо, що Микола Романюк назвав виконком тормозом у розбудові міста.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром