Де лучани зможуть отримати довідку про склад сім’ї

18 Травня 2016, 11:00
2506 Джерело: ogo.ua

Відтепер довідки про склад сім’ї безплатно надаватиме товариство з обмеженою відповідальністю «Місцевий обчислювальний центр».

Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету у середу, 18 травня.

Директор департаменту соціальної політики Ірина Дехтяр розповіла, що від громадян часто вимагають довідку про склад сім’ї. Тож, аби вони не стикалися з проблемами при її отриманні, пропонують, щоб документ видавав «Місцевий обчислювальний центр».

Для отримання довідки фізична особа, за умови пред’явлення паспорта або іншого документа, що посвідчує особу, має подати до товариства з обмеженою відповідальністю «Місцевий обчислювальний центр» заяву та пред’явити оригінал будинкової книги (за наявності, на приватне житло).

Товариство з обмеженою відповідальністю «Місцевий обчислювальний центр» перевірятиме достовірність даних щодо реєстрації місця проживання осіб, зазначених в заяві.

Якщо ж товариство встановить, що інформація про реєстрацію місця проживання осіб недостовірна – письмово відмовить заявнику у видачі довідки. Видача довідки здійснюватиметься протягом трьох робочих днів і буде безплатною.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що такий період є перехідним і сподівається, що невдовзі довідку про склад сім’ї можна буде отримати у ЦНАПі.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром