Англійця вразили щасливі тварини у КП «Ласка»

18 Травня 2016, 12:01
2610

Англійська організація Нейчевоч, яка вже більше року співпрацює з комунальним підприємством «Ласка», вивчає його роботу та ділиться досвідом.

Член організації Браєн Фолкнер завітав до КП «Ласка» у вівторок, 17 травня. Він вивчав роботу комунального підприємства та навчав як користуватися новим обладнанням, яке подарував «Ласці».

Браєн дивувався, як з таким невеликим фінансуванням можна зробити стільки багато, надзвичайно сподобався стан чистоти «Ласки» та вгодований, щасливий вигляд собак. Давав поради щодо ізоляції паркану та будівництва нового вольєру для котиків.

Браєн зауважив, що територія дуже велика, і тут можна багато що збудувати, головне все правильно зробити у проекті. Висловив бажання ознайомитись із проектом і дати поради, якщо буде необхідно, щодо його удосконалення.

Англієць цілий день провів з тваринами КП «Ласка», ознайомився з актами прийому та передачі тварин, журналами та іншою документацією. У результаті був приємно вражений і попросив копії чистих актів, щоб започаткувати таку ж систему в Баку, де він також має проект по вирішенню проблем з безпритульними тваринами гуманними методами.

Найбільше з ловців йому сподобався Сергій Федорук, який вправно з першого разу впорався з усім новим обладнанням. Вбачає в ньому хороший потенціал і в подальшому Сергій може навчати ловців з інші міста техніку відлову від Нейчевоч.

Також оцінив лікаря ветеринарної медицини Сергія Вознюка, його скрупульозність до ведення документації та вміння ловити собак. Велику подяку висловив директору за організацію такого закладу. Браєн запросив директора «Ласки» Дану Новарчук їхати з ним у Баку і допомогти навести там лад із безпритульними тваринами.

Сьогодні, 18 травня, відбудеться день відлову тварин по місту з Браєном Фолкнером.

Нагадаємо, цього тижня до Луцька завітав Браєн Фолкнер – член організації Нейчевоч, аби розповісти та показати, як правильно відловлювати тварин.












 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром