«І який же це конкурс?» – луцьку депутатку обурив відбір на посаду директора для школи № 24

31 Липня 2018, 16:16
Школа № 24 6092
Школа № 24

Депутатка Луцькради Анна Мовяк обурилася механізмом проведення конкурсного відбору на заміщення посади директора луцької ЗОШ № 24.

Про це вона написала на особистій сторінці у Facebook.

За словами Мовяк, при проведенні конкурсу не дотримали всіх вимог, які затверджені законом. Відтак, у комісії має бути однакова кількість представників батьківського та педколективу, представників об'єднання директорів та засновників.

У розпорядженні Луцькради цих вимог не дотримали. 

Жінка стверджує, що причина такої серйозної похибки – поспіх.

«Цю «помилку» потрібно виправити, бо це марна робота для членів комісії та кандидатів на посаду директора», – резюмувала Анна Мовяк.

Нагадаємо, нещодавно Луцькрада опублікувала рощпорядження, в якому оголосила конкурс на заміщення посади директора для школи № 24.

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

 

Коментарі
01 Серпня 2018, 11:20
Це просто свідчить про те, що попередній директор довів школу до такого стану, що ніхто не хоче ставати директором 24 школи.
01 Серпня 2018, 13:23
А коли гринчук було займатись школою? Вона політик: то на виборах, то Волноваха, то на курорті, то в Парижі і т.д.
01 Серпня 2018, 13:24
Батьки хотіли іншого директора.
01 Серпня 2018, 17:40
Дуже не приємно читати такі коментарі. Завжди легше знайти винного і облити людину брудом. Юлія Юріївна, на мою думку, прекрасний керівник, яка дуже переймалася долею школи і немало за роки керівництва для неї зробила. <br/>Я не думаю що директор не дозволяла технологічному ліцею робити ремонт, приводити класи в належний вигляд. Тим більше не забороняла вставити вікна чи переклеїти шпалери. Якщо я не помиляюся, то ліцей орендував ті класи ще до приходу нового директора. <br/>Ще за відпочинок не можу не сказати... Цікаво чи цікавився хтось куди на канікули і вікенди їздять інші директори, нами обрані депутати??? Людина сама вирішує чим їй займатися, куди їй їхати і з ким. Це особиста справа кожного.
02 Серпня 2018, 13:10
Коли і куди їздять на канікулах, то їхня справа. А коли директора по декілька місяців немає на роботі, під час навчального процесу, це вже інша. Директор школи повинен жити школою, а не використовувати посаду, як трамплін, для наступного стрибка.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром