У Луцьку бійцям пропонують абомененти в спортивні клуби і знижки на жіночий одяг

02 Серпня 2015, 10:09
4973

Проект «Меценати для солдата» продовжує допомагати бійцям та їхнім сім’ям, надаючи сертифікати на товари та знижки на послуги.

Зокрема, у серпні для бійців пропонують заняття безкоштовно або зі знижкою  у кількох спортивних клубах, щоб відновити сили та здоров’я.

Отже, абонементи можна отримати в такі клуби:

  1. Мережа спортивних клубів "Інтератлетика" (5 безкоштовних абонементів);
  2. Тренажерний клуб "Джой Фітнес" (5 безкоштовних абонементів);
  3. Спорткомплекс "Лідер" ( 3 абонементи та - 20% знижки);
  4. Фітнес-центр "Скай-фітнес" (1 абонемент одноразово);
  5. Анахата-Йога Клуб. Безплатні уроки йоги (за попередньою домовленістю).

Також у серпні солдатам та їхнім родинам продовжують видавати сертифікати на отримання хліба безкоштовно або зі знижкою від ТзОВ «Західторгхліб» (більш відоме, як «Кічкарівка»). Підприємство знову надало 500 одноразових сертифікатів, з них 400 сертифікатів – на безоплатне отримання хліба (пшеничного і житнього) і 100 сертифікатів – на 40-відсоткову знижку на будь-який хлібобулочний виріб (за 1 сертифікат можна придбати зі знижкою 1 одиницю хліба).

Ще одним партнером проекту "Меценати для солдата" став бутік брендового жіночого одягу CORIzzA.group, що розташований по проспекту Волі 16г (приміщення кав'ярні «Druzi Forever», 2 пов). Щомісяця заклад даруватиме одну безкоштовну брендову річ, яка припаде до смаку дівчатам-бійчиням (десь з-понад 10 запропонованих різних моделей) та дві речі зі знижкою у 50% (десь з-понад 20 запропонованих різних моделей). 

Розмірна сітка речей – середня. Всі інші жінки, що є дружинами бійців або активними волонтерками, можуть теж розраховувати на знижки у рамках проекту (знижки 10% на весь товарний ряд за наявності сертифікатів).

За більш детальнішою інформацією або отриманням сертифікату прохання писати у групі «Меценати для солдата» або звертатись до координаторів проекту у приватні повідомлення чи за телефоном 0509734484.

Потенційних меценатів запрошують реєструватись он-лайн.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром