Лучани хочуть вести щоденник діяльності депутатів

17 Травня 2016, 18:45
1869 Джерело: grom-che.com

Лучанин пропонує створити систему, яка налаштує прямий зв'язок між депутатським корпусом та громадянами для ефективного вирішення усіх завдань та проблем міста.

Таку пропозицію опублікував Андрій Бірюков в Єдиній системі місцевих петицій.

Чоловік пише, що це також дозволить кожному жителю міста бути учасником процесу по ту чи іншу сторону та допоможе побачити усю діяльність та напрацювання конкретних людей (депутатів, громадян) та зафіксувати в «архіві справ» те, що виконано.

Короткий опис: Це сайт, що «прив'язаний» до сайту міської ради, в структурі якого знаходяться інформаційні блоки:

1. Список діючих депутатів, програма та завдання кожного з них, де «не виконані» виділені червоним, а «виконані» - зеленим, з інформацією про початок та кінець певних робіт з конкретними іменами виконавців для фіксації їх відповідальності. З фотозвітністю для суспільності.

2. Список найпріоритетніших завдань (кричущих). Даний список обраний голосуванням учасників форуму даного сайту.

3. Форум з реєстрацією тільки для жителів міста (персоналізація). Активісти, автори ідей, які мають шлях їх реалізації. В результаті формується список пропозицій для депутатів, які в свою чергу можуть взяти справу в свої руки, тим самим збільшуючи собі рейтинг.

4. «Вікно проблем». В цьому блоці кожен житель міста без реєстрації може висловити свою проблему, не маючи можливості її вирішити. Це вікно розвантажить прийом громадян для міського голови.

5. Архів виконаних справ для фіксації конкретних виконавців та якості проведених робіт.

6. Шкала рейтингу виконавців проектів чи завдань для реальної оцінки ефективності кожного. Позбавить можливості наклепу на депутатів, дозволить в подальшому впливати на обирання їх в міську, обласну чи Верховну Ради.

Станом на 17 травня петицію підписала 1 особа з 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилося 14 днів.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром