Суд покарав скандального екс-поліцейського штрафом

17 Травня 2016, 17:36
2349

Олександр Волошин сплатить максимально передбачену суму штрафу 255 гривень за дрібне хуліганство й злісну непокору та 290 гривень судового збору.

Про це у Facebook написав активіст Олександр Ніколайчук.

«Розгляд адмінки тривав аж протягом 6-ти засідань. Нарешті відбулося. Народ, ходіть на суди у якості спостерегачів. Громадянська активність творить чудеса», – зазначив активіст.

Також результати засідання прокоментувала місцева журналістка: 

Нагадаємо, що Олександра Волошина наприкінці лютого за хуліганство доправили в поліцію. Тоді він відмовлявся від освідування та всього іншого, що пропонували поліцейські. Разом з друзями погрожував всім фізичною розправою, сипав матюками та розмахував руками.

Згодом у Луцькому міськрайонному суді вирішили, що заступник начальника управління захисту економіки ДЗЕ у Рівненській області Олександр Волошин не вчиняв ніяких хуліганських дій.

Як повідомляли журналісти «Громадське.Волинь», у ніч з 15 на 16 квітня Олександр Волошин знову став учасником бійки, яку припинили активісти Групи швидкого реагування «Самооборони Волині» та Державної служби охорони біля бару «Оболонь». Волошин на камеру дізнався, що брав участь у бійці. Врешті-решт через непокору поліції та активістам громадського формування був затриманий для встановлення особи, освідування та складення протоколу про адмінправопорушення.

До слова, суд над скандальним екс-поліцейським 20 квітня перенесли через журналістів. 25 квітня суд перенесли знову, тому що захист клопотав про виклик низки свідків. Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова просять захистити луцьку патрульну, яка затримувала дебошира.

Нагадаємо, що у Луцькому міськрайонному суді на невизначений термін переносили розгляд справи екс-заступника начальника управління ДЗЕ у Рівненській області Олександра Волошина.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39