Грушевського: в нежитлових будинках викрили діяльність гральних закладів

17 Травня 2016, 15:50
2134 Джерело: vkurse.ua

Під час проведення санкціонованих обшуків у закладах, правоохоронці вилучили гроші, бухгалтерські записи та обладнання, які свідчать про надання відвідувачам закладів доступу для участі в азартних іграх.

Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області спільно із співробітниками прокуратури Волинської області, Служби безпеки України та Управління захисту економіки у Волинській області на вулиці Грушевського виявили й припинено діяльність двох гральних закладів. За цим фактом відкрили кримінальне провадження  за ч.1 ст.203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України – повідомляють у Секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

У рамках кримінального провадження провели санкціоновані обшуки в обох виявлених закладах грального бізнесу. Під час слідчих дій вилучили платіжний термінал самообслуговування, 25 системних комп’ютерних блоків, монітори, відео реєстратори, роутери, мобільні телефони, чекові апарати, бухгалтерські записи та понад 30 тисяч гривень.

Всю вилучену техніку направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення комп’ютерно-технічної експертизи. Правоохоронці встановлюють осіб, котрі можуть бути причетні до вчинення вказаного правопорушення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Відповідно до ч.1 статті 203-2 Кримінального кодексу України зайняття гральним бізнесом карається штрафом від 170 тис. грн. до 680 тис. грн. із конфіскацією грального обладнання.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром