Розшукують містян, які стали жертвами «будівельного» шахрая

17 Травня 2016, 15:23
2248

Пройдисвіту з Рівненщини, який під приводом будівництва котеджів, видурював у людей гроші оголосили підозру в скоєнні 14 злочинів.

Слідчі Луцького відділу поліції розшукують громадян, котрі стали жертвами «будівельного» шахрая із Рівненщини – повідомляють у Секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, в квітні цього року, оперативні працівники Луцького відділу поліції затримали в столиці шахрая, котрий під приводом будівництва котеджів ошукував мешканців Києва, Волинської, Львівської та Черкаської областей.

Правоохоронці встановили, що затриманому 26 років і він мешканець сусідньої Рівненської області. Чоловік, запровадив схему за якою ошукував громадян, котрі бажали звести власний невеликий, переважно заміський житловий будинок. Він брав у людей 5-7 тис. доларів США авансу наче під будівництво котеджу й гроші не повертав. Жодного будинку чоловік так і не звів. У поліції він переконував, що йому просто не поталанило в бізнесі й ошукувати людей той не мав наміру.

Нині, рівнянину оголосили підозру в скоєнні 14 злочинів передбачених ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Слідчі Луцького відділу поліції звертаються до всіх громадян, котрі, можливо, потерпіли від дій шахрая звертатися до відділу поліції за адресою: м.Луцьк вул. Грибоєдова, 2, або за телефонами: 0(332) 24-47-70 чи 102.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром