Міську раду закликають не співпрацювати з російською фірмою

17 Травня 2016, 13:24
2804 Джерело: intermarium.com.ua

Міська рада повинна прийняти рішення, чи виходити із засновників акціонерного товариства, співзасновником якого є Наукова-виробнича кампанія «Бюро кадастру Таганрога» Російської Федерації.

25 травня відбудуться збори акціонерів ТзОВ «Технічне бюро кадастру», співзасновниками якого є Виконавчий комітет Луцької міської ради та Наукова-виробнича кампанія «Бюро кадастру Таганрога» Російської Федерації. Під час засідання міська рада прийме рішення чи виходити із засновників акціонерного товариства – повідомляє «Народний контроль».

Про це йдеться у відповіді міського голови на звернення депутата міської ради, керівника «Народного контролю» Волині Павла Данильчука, який вимагає припинити співпрацю з російськими суб’єктами господарювання.

«У зв’язку з військовою агресією Росії на сході України та визнанням її країною-агресором на державному та місцевому рівнях, вважаю, що фінансово-господарська діяльність російських суб’єктів господарювання в Україні повинна бути припинена, а будь-які форми партнерства розірвані», - вважає Данильчук.

У міській раді повідомили, що на сьогоднішній день вивчається питання щодо виходу із засновників відповідного акціонерного товариства.

«Кінцеве рішення буде прийнято та запропоновано міською радою на засіданні зборів акціонерів», - зазначили у відповіді.

Депутат поцікавився і щодо грошових надходжень у міський бюджет від співпраці з ТзОВ «НВП «Технічне Бюро Кадастру». Так, протягом останніх років до казни надійшло 186 гривень доходу.

«За період із 2013 по 2015 до бюджету міста сплачено 52 896, 16 гривень земельного податку з юридичних осіб та 186 гривень чистого прибутку (доходу)», - інформують у  Луцькій ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області.

Також Павло Данильчук скерував звернення СБУ з вимогою перевірити чи діяльність російського суб’єкта господарювання не загрожує національній безпеці України. Натомість у СБУ повідомили,  що «наведені у листі обставини не містять достатніх фактичних даних, які б слугували підставою для прийняття процесуальних рішень».




 

Коментарі
17 Травня 2016, 16:52
бандити працювавші в міськради віддали холодковим все а холодкови внісши одну гривню став власником.а тепер зовсім відказатися...МАЯЧНЯ..повернути все назад у власність лучан а шулерів у таганрог чи махачкалу
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром